Els Mossos denuncien sis persones per pescar al pantà de Foix

Avatar
16/07/2020 - 18:22h

En el moment de localitzar-los estaven en acció de pesca i ja havien capturat sis carpes

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat regional de medi Ambient (URMA) de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar el dissabte 11 de juliol sis persones per pescar en el Pantà de Foix, situat en el municipi de Castellet i al Gornal, a la comarca de l’Alt Penedès.

La pesca recreativa en aquest pantà està prohibida i el lloc és senyalitzat com a zona de refugi de pesca.

PUBLICITAT

Darrerament, els Mossos d’Esquadra van rebre diverses informacions procedents de veïns i dels vigilants del Parc del Foix on denunciaven que principalment els caps de setmana hi havia pescadors furtius per la zona.

Per aquest motiu, la Unitat Regional de Medi Ambient de Mossos d’Esquadra de la RPMS va decidir, dintre del seu servei planificat de pesca recreativa en aquesta zona, intensificar la vigilància a primeres hores del matí dels caps de setmana i així identificar i denunciar els pescadors furtius.

PUBLICITAT

Finalment, el dissabte 11 de juliol els mossos van localitzar un total de sis persones en un punt del pantà, on estaven en acció de pesca i, de fet, ja havien capturat sis carpes. Els sis pescadors van ser denunciats per la Llei 22/2009 de pesca en aigües continentals, per pescar en zona de refugi de pesca.

Les sis Cyprinus carpio, conegudes popularment com a “carpes”, capturades pels pescadors furtius van ser alliberades i reintegrades al seu medi natural, al Pantà de Foix.

També et pot interessar

Comentaris