PIZZA AMB BASE DE COLIFLOR

28/06/2020 - 08:48h

Ingredients
Per la base:

  • 1/2 de coliflor rallada
  • 1 sobre formatge mozarella ratllat
  • 1 ou
  • sal
  • pebre
  • orenga
  • julivert

Al damunt hi podem posar el que vulguem, en aquest cas només hi ha tomàquet fregit, tomàquet a làmines, pebrot, orenga i formatge.

Netegem la coliflor, en traiem les tiges i ratllem la massa. Podeu fer-ho amb un ratllador de formatge o en una picadora. Un cop tenim tota la massa de la coliflor ratllada, hi afegim un ou, un pessic de sal, pebre, orenga i julivert i el formatge mozzarella ratllat, ho barregem tot molt bé. En una safata de forn, sobre la qual posem paper de forn, estenem la barreja amb la forma que vulguem. Ho introduïm al forn, preescalfat, a 180ºC uns 20 minuts. Una vegada que ha passat el temps, la base de pizza estarà daurada. La traiem del forn i hi posem per sobre tomàquet fregit, uns tomàquets tallats a làmines, pebrot, una mica d’orenga i formatge ratllat. Ho gratinem uns cinc minuts i ja està a punt per sorprendre.

Comentaris