Eduard Pujol demana que TV3 tingui més present la identitat del Penedès

Eduard Pujol durant la comissió de control
23/06/2020 - 12:36h

El portaveu de Junts per Catalunya ho ha reclamat a la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach

El portaveu de Junts per Catalunya, el penedesenc Eduard Pujol, ha reclamat a la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, que TV3 i Catalunya Ràdio prenguin més consciència de la realitat del Penedès: “En aquest territori som un paisatge, un caràcter, una economia, però també som vegueria reconeguda per llei des del febrer del 2017”.

Pujol s’ha manifestat així en una comissió de control al Parlament. “Als mitjans públics s’han de veure ben reflectits els territoris, també el Penedès i, per això, en nom del Penedès, li demano que se’ns tingui presents des del punt de vista geogràfic, humà i econòmic”, ha dit.

Eduard Pujol ha lamentat que a TV3 es digui “el sud de Barcelona referint-se a Sant Sadurní”, o a Catalunya Ràdio es faci referència “al nord de Tarragona per parlar de Vilafranca”. “És més fàcil i més correcte parlar del Penedès quan es parla del Penedès”, ha comentat el polític de Junts per Catalunya.

Per Pujol, els penedesencs “ens volem veure bé en el mirall dels nostres mitjans públics, i per això reivindiquem el Penedès i demanem un plus de sensibilitat”, ha demanat, al mateix temps que ha dit públicament que el seu prec “està carregat de lògica, i encara queda camí per fer-ho bé”.

També et pot interessar

Comentaris