PASTÍS DE VERDURES

21/06/2020 - 09:36h

Ingredients
1 carbassó
3 pastanagues
150 g de pèsols
150 g de mongeta tendra
1 ceba
4 ous
200 ml de nata líquida per cuinar
Oli, sal i pebre negre

Preparació
Pelarem la ceba i la tallarem a rodanxes fines. Rentem el carbassó, el despuntem i el tallem a mitges rodanxes. Posarem les dues coses a sofregir en una paella amb l’oli. Ho reservem. Pelarem les pastanagues i les tallarem a dauets, les coem en aigua uns 8 minuts. Coem per separat, de la mateixa manera, els pèsols i les mongetes. Refredem sota el raig d’aigua per aturar la cocció i escorrem.
Batrem els ous en un bol gran, hi afegirem la nata líquida i una mica de sal i pebre. Hi incorporarem el carbassó i la ceba, així com les verdures cuites. Ho abocarem en un motlle allargat, prèviament untat amb una mica d’oli o mantega per evitar que s’enganxi. L’introduirem al forn a 160ºC uns 40 o 45 minuts, i comprovarem que està cuinat punxant-lo. Podeu servir-lo en calent o en fred amb una mica de salsa de tomàquet fregit.

Comentaris