El barri de les Clotes de Vilafranca tampoc farà la seva festa

19/06/2020 - 14:00h

És la quarta festa de barri que s’anul a la capital penedesenca després de l’Espirall, Poble Nou i Sant Julià

En un comunicat l’Associació de veïns i veïnes de Les Clotes ha informat aquest dijous que la festa del barri que s’havia de celebrar els dies 17, 18 i 19 de juliol s’ajorna. La Junta ha pres la decisió en reunió del 9 de juny per la situació que s’està vivint arran del Covid-19.

Els motius que ens han portat a prendre aquesta decisió són; per una banda, garantir la seguretat i la salut dels veïns i veïnes, i per l’altra, el risc de rebrot i les mesures de seguretat que s’han de tenir, “ens fa fer un exercici de responsabilitat evitant aglomeracions i per tant el risc de contagi”. Expliquen que si més endavant es donen les condicions, des de s’associació de veïns i veïnes Les Clotes s’ha proposat a les altres associacions fer una festa conjunta.

Des de l’Associació de Veïns de les Clotes han informat que el local torna a estar obert per qualsevol informació o acció. Es poden fer consultes personalment a la seu de l’associació, ubicada a la plaça la verema, o enviar un correu a l’adreça: aavvlesclotes@gmail.com.

El comunicat l’acaben amb un record “per les persones que ens han deixat i transmetre el nostre condol als familiars i amics, també volem agrair a totes les persones i col·lectius que amb el seu esforç han fet possible fer front a la pandèmia”.

També et pot interessar

Comentaris