PASTÍS DE TRES XOCOLATES

14/06/2020 - 10:23h

Ingredients
110 g galetes tipus maria (per la base)
75 gr mantega (per la base)
Per la primera capa
200 g xocolata negra
200 g nata líquida per muntar
250 ml llet
1 sobre ‘cuajada’
Per la segona capa
200 g xocolata amb llet
200 g nata líquida per muntar
250 ml llet
1 sobre ‘cuajada’
Per la tercera capa
200 g xocolata blanca
200 g nata líquida per muntar
250 ml llet
1 sobre ‘cuajada’

Preparació
Triturarem bé les galetes. Desfarem la mantega i l’afegirem a les galetes barrejant-ho fins que ens quedi una pasta. Agafarem un motlle desmuntable i hi afegirem la pasta aixafant-la bé amb els dits i repartint-la per tota la base. La posarem a la nevera perquè se solidifiqui.
Muntarem la nata i la reservem. Posarem al foc un cassó amb 150 ml de llet i la xocolata negra trossejada, anirem remenant fins que es desfaci i afegirem la nata muntada.
Amb la resta de llet (100 ml) ben calenta hi desfarem la ‘cujada’ mirant que no quedin grumolls. I ho afegirem al cassó sense parar remenar fins a portar-ho a ebullició i vigilant que no s’enganxi al fons.
Posarem la crema de xocolata negra damunt la base i ho posarem a la nevera fins que se solidifiqui.
Després prepararem la crema de xocolata amb llet amb les mateixes instruccions que l’anterior, l’únic que canvia és la xocolata. Un cop fet ho posem damunt de la xocolata negra amb una espàtula i a poquet a poquet perquè no foradi la capa de xocolata negra. Tornarem a deixar-ho a la nevera perquè se solidifiqui.
Realitzarem el mateix procés que abans però amb la xocolata blanca i ho abocarem com a capa final.
Ho deixarem 6 hores a la nevera i ho decorem al nostre gust.

Comentaris