“Capvespres a Sant Pau”, nova proposta per conèixer la història i els valors naturals de la muntanya

Avatar
10/06/2020 - 14:00h

La primera activitat es farà aquest dissabte i continuarà durant la resta de dissabtes del mes de juny

Els serveis de Medi Ambient i de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca presenten una nova iniciativa anomenada “Capvespres a Sant Pau” que conviden a pujar al capvespre a Sant Pau, una muntanya carregada d’història i mirador natural de Vilafranca. La proposta s’inicia el proper dissabte, 13 de juny, i continuarà durant la resta de dissabtes d’aquest mes.

L’itinerari començarà al camí de Pacs o dels Pegats, a les 19h, i arribarà fins a l’ermita de Sant Pau. Durant el recorregut, es podran veure les vinyes en tota la seva esplendor, s’ensenyaran els usos i propietats de les plantes remeieres que s’hi poden trobar i s’explicarà quins animals habiten la muntanya, i com es pot detectar la seva presència.

Un cop dalt de la muntanya, s’entrarà a la sala del mirador, l’espai on havia viscut l’últim ermità i es podrà fer un viatge en el temps, alhora que es contempla la vista panoràmica de la ciutat.

La tornada es farà mentre es va ponent el sol i s’arribarà Vilafranca a les 21h aproximadament.

PUBLICITAT

La visita té un cost de 6’50€, i és gratuïta per a menors de 4 anys. Per majors de 65 anys, infants d’entre 4 i 11 anys i discapacitats: 50% de descompte. És imprescindible fer la reserva prèvia: www.turismevilafranca.com.

Així mateix, caldrà complir les mesures de seguretat i higiene obligatòries per la COVID19 (portar mascareta de protecció, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions del/de la guia).

També et pot interessar

Comentaris