Assortiment de pasta salada variada


Ingredients
– 1 kg de massa de pasta salada o ‘quebrada’
– Llavors de sèsam
– 2 rovells d’ou
Farciment (la podem fer del què volguem)
– Anxoves i sobrassada
– Frankfurt amb mostassa
– Formatge parmesà
– Pernil dolç i formatge
– Paté de fetge de porc
Preparació
Agafem la sobrassada, l’enfarinem una mica sobre el taulell i en fem tires i també hi posem una tira d’anxoves. Enfarinem la pasta salada o ‘quebrada’ i comencem per aplicar una tira de sobrassada i anxova i l’enrotllem amb la massa. Anirem fent el mateix amb la resta d’ingredients.
Congelarem totes les tires, però no del tot, ja que un cop congelades es tallen millor i un cop tallades les anirem col·locant sobre un paper per anar al forn i en una safata. Utilitzarem el dos rovells d’ou per pintar-les i hi posarem llavors de sèsam pel damunt. Les posarem al forn escalfat a 190º graus i les enfornarem durant uns 12-15 minuts. Bon profit!