Últims dies per presentar projectes a la Convocatòria d’Impuls social de Pinnae, dotada amb 300.000 euros

28/05/2020 - 20:00h

Dimarts acaba el termini per presentar els projectes a la tercera edició d’aquesta iniciativa, que enguany ha multiplicat la seva dotació

Dimarts acaba el termini per presentar els projectes a la Tercera Convocatòria d’Impuls Social de la Fundació Pinnae, que enguany està dotada amb 300.000 euros, tres vegades més que l’any anterior.

Les entitats sol·licitants podran presentar el seu projecte entre fins el dimarts 2 de juny, omplint el formulari a la modalitat a la qual s’opta i que es pot descarregar al web de la Fundació. La presentació de les propostes es farà online. S’hi poden presentar entitats de l’Alt Penedès, l’Anoia, El Baix Penedès i el Garraf.

D’entre tots els projectes, la Fundació Pere Tarrés, entitat reconeguda i amb una llarga experiència en aquest tipus d’accions, portarà a terme la selecció dels projectes més adequats.

Les sol·licituds que es poden presentar han de tenir com objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats sòcio-educatives.

També et pot interessar

Comentaris