L’Hospital del Vendrell regula i limita l’accés principal al centre sanitari pel Covid-19

L’accés a l’Hospital del Vendrell en una imatge inèdita abans que aparegués el coronavirus de la Covid-19.
Ricard Vinyals
13/05/2020 - 13:54h

Només s’hi pot accedir si es té una visita mèdica programada o per visitar algun familiar, per bé que amb condicions

L’Hospital del Vendrell ha implantat aquesta setmana un servei de vigilància per regular l’accés al centre sanitari amb l’entrada de la comarca del Baix Penedès a la fase 1 del pla de desescalada pel coronavirus de la Covid-19.

Entre d’altres qüestions, val a dir que des d’aquest dilluns passat, 11 de maig, l’equipament sanitari comarcal al Baix Penedès no autoritza que hi accedeixi ningú que no tingui visita mèdica programada o sense cap familiar ingressat.

A més, els malalts ingressats només poden rebre una visita al dia i si aquesta surt de l’hospital ja no pot tornar a entrar.

Pel que fa a les persones que han de ser ateses a les consultes externes hi han d’acudir a l’hora que tenen cita i sempre han de guardar una distància social per seguretat.

PUBLICITAT

Això de banda, l’Hospital del Vendrell ha posat gels desinfectants a l’entrada per garantir unes mesures d’higiène estrictes contra el coronavirus.

I a partir de dilluns que ve, el mateix Hospital del Vendrell començarà a fer operacions quirúrgiques no urgents que van haver de ser ajornades per l’estat d’alarma encara vigent.

També et pot interessar

Comentaris