Torrelles de Foix reparteix targetes moneder a famílies vulnerables

13/05/2020 - 09:00h

El projecte l’impulsen la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament i CaixaBank gràcies a un conveni signat

L’Ajuntament de Torrelles reparteix targetes moneder d’impacte social a una desena de famílies vulnerables

Aquesta setmana l’Ajuntament de Torrelles de Foix ha fet arribar a 13 famílies del municipi unes targetes moneder d’impacte social amb l’objectiu de cobrir les necessitats d’alimentació bàsica i medicació. 

És un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona que té com a objectiu dotar d’un nou instrument als ajuts econòmics per a alimentació i productes de primera necessitat i que atorguen els serveis socials municipals dels ens locals a persones amb situació d’especial vulnerabilitat social. 

La distribució d’aliments està sent un recurs social molt útil per fer front a aquesta nova i creixent situació provocada per la crisi del coronavirus COVID-19, davant la qual els ens locals es troben en constant exploració de maneres de fer tan equitatives i coordinades com sigui possible.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix, la Diputació de Barcelona i Caixabank han signat un conveni de col.laboració per a la gestió d’aquestes targetes moneder d’impacte social. 

Va dirigida a persones empadronades al municipi de Torrelles de Foix, que tenen càrregues familiars i presenten dificultats socioeconòmiques. L’adjudicació d’aquestes targetes cal ser valorada prèviament per l’equip de Serveis Socials Bàsics. 

El Serveis Socials Bàsics lliuren aquestes targetes de prepagament amb un valor monetari definit i amb una temporalitat d’ús, d’acord amb un barem i un pla de treball establert amb les famílies destinatàries.

També et pot interessar

Comentaris