Pastís-mus de llimona


Ingredients
- 4 llimones
- 400 gr de llet condensada
- 4 iogurts griegos
- 1 paquet de galetes (tipus maria)
- 50 gr de mantega
- 8 gelatines en làmines
Preparació
Agafem les galetes, les triturem ben fines, ho barregem amb la mantega (tova) i ho escampem per un motlle desmuntable. Ho posem al forn uns 10 minuts a 180º. Traiem el motlle del forn i el deixem refredar.
Mentrestant barregem amb la batedora la llet condensada, els iogurts griegos i el suc de les llimones.
Posem en aigua les làmines de gelatina durant 10 minuts, després les escorrem amb les mans i les posarem al microones pq quedi líquida i ho posem a la batedora. Ho aboquem al motlle i, tot plegat cap a la nevera, que es prengui. Al cap de dues hores ja es pot menjar, tot i que et recomano preparar-los el dia abans, el pastís se solidifica molt més i el gust també canvia.