“Com que Sant Jordi també es a l’abril volem fer uns dibuixos o murals i penjar-los als balcons”

16/04/2020 - 17:54h

Fa tres setmanes, l’estat havia decretat l’estat d’alarma fins l’11 d’abril. Al 3d8 vam demanar a diversos penedesencs que ens expliquessin com vivien el confinament. Aquest el final de l’experiència.

El Pol Caballero, de 9 anys, aguanta així el confinament:

Aquesta setmana hi ha hagut pocs canvis, perquè al final… sempre és el mateix. Intento jugar amb joguines que fa temps que no tocava, fem receptes de cuina amb el papa que mai havíem fet… Hem fet donuts, croissants i macarons (boníssims).

Però el que més m’agrada es jugar amb la consola i fer trucades amb els meus amics. Els pares no volen que jugui molta estona seguida perquè diuen que no és bo per a la vista ni per al cervell, i fins i tot hem intentat fer un dia sense consoles! Ho tornarem a intentar.

Aquesta setmana també ha fet mal temps i no hem pogut sortir a jugar a la terrassa. El primer dia que va sortir el sol vam fer una barbacoa i vam poder dinar a l’exterior, com si estiguéssim en un càmping de vacances. Després vam fer un partit de bàsquet amb el meu germà i ens hem gronxat molt i molt a l’hamaca.

Com que és Setmana Santa i són vacances de l’escola, jo he proposat de no fer res de deures, mates ni lectura aquests dies. També hem decorat amb ous de pasqua el balcó perquè així semblarà la decoració de l’escola.

Com que Sant Jordi també es a l’Abril volem fer uns dibuixos o murals i penjar-los als balcons. Si ho féssim tots els nens, tindríem el poble ple de dracs i roses! Seria una bona idea, ho diré als meus amics. Us hi voleu animar?

També et pot interessar

Comentaris