“Els veïns sortien als balcons i finestres amb llums, i tot el barri semblava una discoteca”

08/04/2020 - 18:04h

Tres setmanes confinats donen per molt. Moltes hores per pensar, moltes hores per sentir. A Diari de Confinament compartim com viuen l’estat d’alarma diversos penedesencs

Així va viure el Pol Caballero, de Sant Sadurní, la tercera setmana de confinament.

Aquesta setmana ha estat més entretinguda, han passat coses diferents. La més divertida (i que no m’esperava) va ser dissabte al vespre, quan un veí del meu carrer, que deu ser DJ, a les 8 del vespre va posar música per ballar durant quasi una hora. Els veïns sortien als balcons i finestres amb llums, i tot el barri semblava una discoteca. Tots vam ballar i m’ho vaig passar molt bé. Vull que torni a ser dissabte perquè ho repeteix”.

Un altra cosa nova ha estat que he pogut treure a passejar el gos de la meva veïna, així ella no surt tant al carrer. Em vaig haver de posar guants i, sobretot, no apropar-me a casa de la meva veïna. Sort que el gos, el Pipo, és amic meu i va esperar-se a que jo li posés la corretja i el tragués a passejar una estona sense allunyar-me de casa.

El vídeo del meu professor ha estat l’altra gran sorpresa. Des de casa seva ens ha explicat què fa cada dia i ens ha demanat que nosaltres també ho fem i li fem arribar per e-mail. M’ha agradat veure casa seva i la seva gossa, la Lluna. També ha aprofitat per donar-nos idees de treballs i propostes. Així que ens anirem trobant amb videotrucades per si tenim algun dubte.

Per últim, vull explicar-vos que he fet l’extraescolar del club de lectura dels petits clàssics per conferència. Les mares van acordar un dia i vam poder trobar-nos amb la Núria i els companys per parlar dels llibre que havíem de llegir, Frankenstein.

A partir d’aquesta setmana farem les trobades per internet i així no perdem la lectura. Per cert, per demà tinc deures: disfressar-me de Frankenstein!

També et pot interessar

Comentaris