Viatge a la fi del món

29/03/2020 - 17:00h

La crisi del coronavirus ha agafat molts penedesencs de viatge, alguns dels quals ens han explicat tot el que han hagut de fer per poder tornar a casa

Viatges truncats pel Covid-19. Amb l’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat, la gran majoria de penedesencs que eren fora de viatge han volgut tornar a casa abans del que tenien previst i han hagut de fer front a canceŀlacions de vols, canvis d’itinerari d’última hora, trucades a les ambaixades i consolats i els nervis de veure el tancament de l’espai aeri d’alguns països, cosa que els deixava sense gaires opcions per tornar a Espanya. Molts d’ells, doncs, han viscut autèntiques peripècies que poc s’haurien imaginat fa uns mesos. Alguns d’ells ens ho han volgut explicar en primera persona, com és el cas de la Palmira Tutusaus i el Josep Plana de Santa Margarida i els Monjos.

“El nostre es podria anomenar ‘Viatge a la fi del món’, sense tornada.
Ens trobàvem a Ushuaia (Argentina), Tierra del Fuego, en una sortida d’aventura. De cop, ens localitzen de l’agència perquè anem directament cap a l’aeroport per agafar un vol de tornada direcció Buenos Aires. Teníem places per a l’endemà en un avió al matí, però la realitat va ser que no hi havia avió.

Aquell dia sols hi havia dos vols més programats, i ens van incloure en llista d’espera. I vam tenir molta sort, ja que després de passar tot el dia a l’aeroport vam poder sortir en l’últim avió, deixant molts turistes darrere nostre.

Volem agrair l’atenció de la nostra agència, Som Viatges, ja que van estar en contacte amb nosaltres en tot moment. Buscant vols cap a Barcelona, en van localitzar un amb escala a São Paulo (Brasil) sense descans. Tan bon punt ens ho van comunicar vam començar a respirar tranquils, ja que ens havia passat pel cap que ens hauríem de quedar per aquelles terres durant un llarg període de temps.

També volem expressar el nostre agraïment especial al Quim, de Som Viatges, per la seva professionalitat i per acompanyar-nos en tot moment. A dia d’avui ja som a la nostra terra, el Penedès, amb la família.”

També et pot interessar

Comentaris