Torrelles de Foix anuncia mesures davant la situació d’emergència

Avatar
27/03/2020 - 15:00h

L’ajuntament ajorna taxes i impostos i crea un nou servei d’informació a través del whatsapp

Davant la situació d’emergència, l’Ajuntament de Torrelles de Foix ha anunciat aquesta setmana l’ajornament del pagament de taxes i impostos municipals. Impostos com els de l’IBI, la taxa de la brossa o l’impost de vehicles municipals no es giraran ni domiciliaran fins d’aquí unes setmanes, a l’espera que es normalitzi la situació excepcional en què ens trobem. Tampoc es cobraran els serveis municipals que no s’estan prestant, com l’escoles bressol.

L’Ajuntament també estudiarà bonificacions per al sector de la restauració i el teixit comercial del municipi, i que no pot dur a terme la seva activitat durant l’estat d’alarma.

PUBLICITAT

Aquests dies l’Ajuntament de Torrelles de Foix també ha posat en marxa un canal directe d’atenció a la ciutadania a través de Whatsapp, per tal de mantenir puntualment informats els veïns i veïnes que ho vulguin. Poden donar-se d’alta enviant un missatge a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament o bé a través del correu electrònic torrellesf@diba.cat.

El Local Social de Plana de les Torres tancat al públic, fins a nou avís. 

Tan sols ofereix servei de venda de pa i d’altres productes de primera necessitat a aquells veïns i veïnes que ho necessitin i sempre que ho sol·licitin prèviament a través d’alguns dels responsables de la Comissió de Festes de Plana, al telèfon 611 004 733.

PUBLICITAT

Serveis a domicili per gent gran o amb problemes de mobilitat

La setmana passada es va posar en marxa un servei d’atenció a domicili.  Amb el suport de la brigada municipal i el personal d’atenció ciutadana, l’Ajuntament gestiona telefònicament les necessitats de gent gran, veïns que viuen sols o amb problemes de mobilitat i coordina la compra d’aliments o articles de primera necessitat i el transport fins als seus domicilis.

També es fan tasques de seguiment d’aquelles famílies més vulnerables i en risc d’exclusió social, facilitant  el servei a domicili d’aliments i material escolar.

Des que es van decretar les primeres restriccions i tancaments de serveis, s’han intensificat els treballs de neteja i desinfecció als carrers i espais públics del municipi.

També et pot interessar

Comentaris