Dues morts més a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès per Covid-19

26/03/2020 - 13:34h

En les últimes 24 hores s’han mort quatre persones al centre vilafranquí, una xifra que se suma a les tres que van morir la setmana passada

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha informat aquest dijous al migdia de la mort de dues persones més per Covid-19. Aquestes dues víctimes s’afegeixen a les dues que van morir entre dimarts i dimecres i a les tres que ho van fer la setmana passada. Així doncs, ja són set les persones que han mort a l’hospital de Vilafranca en aquestes últimes dues setmanes per culpa d’aquest virus. Des de l’hospital no s’informa de les edats de les víctimes ni tampoc si tenien o no patologies prèvies.

El centre ha informat també que aquest dijous al migdia tenen un total de 63 persones ingressades per malalties respiratòries, sense especificar quines són per coronavirus i quines no. Aquesta xifra significa 6 persones més que ahir dimecres a la mateixa hora. La nota positiva és que han donat d’alta a tres pacients.

Cal recordar que a partir d’ara el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informarà d’aquests malalts en general i no només dels malalts positius per coronavirus ja que estan gestionant moltes peticions de proves que es realitzen i reconeixen que és difícil canalitzar-les totes i, a més, hi ha molt moviment de pacients entre centres per diverses necessitats clíniques i de tractament. També informaran de les morts i, en la mesura que sigui possible de les altes.

Anul·lació de visites programades a CCEE

Des del Consorci Sanitari es comunica que queden anul·lades totes les Consultes Externes de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat, amb l’objectiu d’evitar desplaçaments de la població i prevenir els possibles contagis per Coronavirus SARS-CoV-2. Per aquest motiu, els pacients ja no han de venir a l’hospital en cap cas, a no ser que l’hospital es posi en contacte amb ells per avisar del contrari. A partir del 30 de març no es faran avisos d’anul·lació de visites per SMS.

Els usuaris que tenen visites programades o resten a l’espera de resultats de proves mediques, seran informats per via telefònica o rebran per carta una nova citació

En cas que algun usuari s’hagi de visitar presencialment per criteris mèdics, serà avisat per SMS o a través d’una trucada telefònica perquè acudeixi a l’hospital.

Sí que seguiran en funcionament les consultes presencials de ecografies de tocoginecologia. Les embarassades rebran un SMS recordatori per confirmar la visita. També se seguiran fent les visites presencials a Consultes Externes dels pacients tractats amb Sintrom.

També et pot interessar

Comentaris