L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès informa de dues morts més per Covid-19 en les últimes 24 hores

FOTO: Jose Paredes
25/03/2020 - 13:38h

El centre sanitari no lamentava cap víctima des de dijous de la setmana passada i ara ja són 5 les persones que han perdut la vida per aquest virus

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha informat aquest dimecres al migdia de la mort de dues persones més per Covid-19. Aquestes dues víctimes s’afegeixen a les tres que van morir la setmana passada i ja són cinc, doncs, les persones que han mort a l’hospital de Vilafranca en aquestes últimes dues setmanes per culpa d’aquest virus.

El centre ha informat també que aquest dimecres al migdia tenen un total de 57 persones ingressades per malalties respiratòries, sense especificar quines són per coronavirus i quines no. Aquesta xifra significa 13 persones més que ahir dimarts a la mateixa hora. La nota positiva és que han donat d’alta a tres pacients.

Cal recordar que a partir d’ara el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informarà d’aquests malalts en general i no només dels malalts positius per coronavirus ja que estan gestionant moltes peticions de proves que es realitzen i reconeixen que és difícil canalitzar-les totes i, a més, hi ha molt moviment de pacients entre centres per diverses necessitats clíniques i de tractament. També informaran de les morts i, en la mesura que sigui possible de les altes.

Des del centre també s’ha informat que, després del procés de reorganització que està seguint als hospitals del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf, i amb l’objectiu de donar major seguretat i comoditat a les dones embarassades que han de donar a llum, des del Consorci s’ha decidit unificar les àrees de parts de l’Hospital Sant Camil i l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

D’aquesta manera, a partir d’aquest divendres 27 de març i provisionalment, no hi haurà àrea de parts a l’Hospital Sant Camil, sinó que totes les dones dels dos territoris (Garraf i Alt Penedès) hauran d’acudir a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès per donar a llum.

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès compta amb una planta aïllada i preparada per acollir a totes les dones i els seus nadons. Tot i aquest canvi, l’Hospital Residència Sant Camil seguirà atenent urgències de ginecologia i obstetrícia.

També cal puntualitzar que els dos hospitals seguiran atenent urgències pediàtriques amb el recolzament de l’Hospital Sant Joan de Déu.

També et pot interessar

Comentaris