L’Institut de l’Alt Foix fa donació del seu material de laboratori

Avatar
23/03/2020 - 19:30h

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca agraeix la donació, que es distribuirà en centres sanitaris

L’Ajuntament ha fet un agraïment públic per la donació que ha fet l’Institut de l’Alt Foix del seu material de laboratori, que ha estat entregat aquest mateix dilluns al Consultori Mèdic de Sant Martí Sarroca, i que serà distribuït des de l’Àrea Bàsica de Salut de la nostra comarca en funció de les seves necessitats.

Es tracta d’unes 40 mascaretes, 250 guants de nitril o vinil (els utilitzats pel personal sanitari), 100 guants de làtex i 3 ulleres de protecció.

També han agraït per les 7 ulleres de protecció que l’Institut que ha donat als ajuntaments de l’Alt Foix per tal que les respectives brigades municipals puguin realitzar les tasques de desinfecció dels carrers en millors condicions.

Aquestes donacions s’han fet per iniciativa dels seminaris de Ciències Naturals i Tecnologies i del personal d’administració i serveis del centre, i el material estava destinat a fer-lo servir en pràctiques de laboratori, projectes de taller i tasques de consergeria.

PUBLICITAT

La donació s’ha vehiculat a través de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, que ha actuat com a enllaç. Un petit granet de sorra per contribuir per la causa en la lluita per aquesta pandèmia que assola el país.

També et pot interessar

Comentaris