Humana lliura a l’Ajuntament de Torrelles vals de roba per famílies amb pocs recursos

L’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, al centre amb membres de Humana
Avatar
27/02/2020 - 10:30h

Els 10 bons es distribuiran entre veïns amb dificultats econòmiques

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha lliurat 10 bons d’ajuda a l’Ajuntament de Torrelles de Foix per a què els distribueixi entre veïns amb dificultats econòmiques. Són vals bescanviables per roba, així que aquesta iniciativa permet que la regidoria de Benestar Social pugui canalitzar l’ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica.

PUBLICITAT

El lliurament de bons d’ajuda s’inclou dins el programa d’acció social que Humana desenvolupa amb els seus col·laboradors, entre els quals es troba l’Ajuntament. El Programa de Suport Social d’Humana reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de la roba i el calçat usats als municipis on és present, i així col·labora en l’ajuda a col·lectius desafavorits. Els bons
estan valorats en 30 euros cadascun i permeten adquirir gratuïtament roba a les botigues de moda sostenible que la Fundació té a Barcelona.

PUBLICITAT

La Fundació gestiona el servei de recollida selectiva de tèxtil usat a Torrelles de Foix: l’any passat, Humana hi va recuperar 8 tones, la qual cosa equival a 18.000 peces de roba que han tingut una segona vida gràcies a la reutilització i el reciclat. Els veïns poden donar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen per a donar-los una segona vida mitjançant la reutilització i el reciclatge. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

Sobre Humana Fundación Pueblo para Pueblo

Humana Fundación Pueblo para Pueblo promou des del 1987 la protecció del medi ambient a través de la reutilització del tèxtil i desenvolupa programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia així com de suport local i agricultura urbana al territori més proper. Duu a terme campanyes de sensibilització entorn de la importància de la reutilització i el reciclatge de tèxtil per a la protecció del medi ambient i com a font de recursos per a la cooperació als països del Sud. Té 650 empleats. Forma part de la Federació Humana People to People, que agrupa a organitzacions de 30 països.

També et pot interessar

Comentaris