AXA Tarrada i la Fundació l’Espiga acorden una col·laboració solidària

Avatar
24/02/2020 - 15:49h

La companyia asseguradora, que dirigeix Joan Tarrada, donarà cada any a l’entitat social el 0,7% dels contractes signats amb l’administració pública

Axa Tarrada i la Fundació l’Espiga han presentat aquest dilluns un acord de col·laboració amb l’objectiu d’estimular les empreses del Penedès a reforçar el seu vessant solidari amb les entitats del tercer sector. El director de l’empresa d’assegurances, Joan Tarrada, ha advertit que els últims anys, coincidint amb la crisi, la col·laboració empresarial amb el tercer sector ha quedat molt tocada i confia que el gest d’AXA Tarrada serveixi de punt d’inflexió: “volem animar tots els agents econòmics que treballen amb les institucions a assolir, com a mínim, el 0,7% de solidaritat”.

“És una qüestió de comprensió, de consciència i de voluntat. Les empreses hem de tenir contacte amb la societat. Ens hem d’ajudar entre tots. Volem aconseguir que tothom s’hi impliqui”.

Joan Tarrada, director de l’empresa AXA Tarrada

Tarrada ha explicat que a partir d’ara es presentaran a tots els concursos d’assegurances convocats per les institucions del Penedès perquè el donatiu a l’Espiga sigui tan alt com sigui possible. L’empresari ha il·lustrat el potencial de l’acord: “si tots els proveïdors de cadascun dels 72 ajuntaments de la vegueria Penedès col·laboressin solidàriament, les necessitats socials del territori es cobririen.”

Per part de la fundació, la directora, Montserrat Roca, acompanyada del secretari, Joan Ràfols, ha assegurat que el gest del 0,7% “soluciona moltes coses. Fa visible l’entitat i consciencia la població”. També ha alertat de la precarietat econòmica en què es troben i ha fet una crida al conjunt del sector. “Les aportacions baixen. Estem coberts per la Generalitat, però tenim mancances. Necessitem la col·laboració d’altres entitats”.

PUBLICITAT

Roca confia que l’acord signat amb AXA Tarrada animarà més empreses del territori a potenciar el caràcter solidari amb l’Espiga i amb la resta d’organitzacions del Penedès. “Les nostres portes sempre estan obertes. Tothom hi és benvingut”.

També et pot interessar

Comentaris