Mossos d’Esquadra i Policia Local posen en marxa dispostius per prevenir els robatoris a Vilafranca

07/02/2020 - 12:41h

Al llarg del mes de gener s’han identificat 78 persones i s’han detingut cinc persones

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadrade la comissaria de l’Alt Penedès coordinadament amb la Policia Local de Vilafranca del Penedès van posar en marxa diferents dispositius, a començament d’any, per prevenir els robatoris amb força i amb violència i intimidació al municipi.

En els darrers mesos s’ha detectat un increment dels il·lícits penals a la localitat de Vilafranca del Penedès. Com a mesura reactiva i alhora preventiva dels agents de la comissaria de l’Alt Penedès  conjuntament amb la Policia Local de Vilafranca del Penedès van iniciar diversos dispositius amb els objectius d’identificar i detenir les persones que portaven a terme els fets.

Al llarg del mes de gener efectius de les unitats de seguretat ciutadana i d’investigació en estreta coordinació amb membres de la policia local van identificar 78 persones  i van detenir de cinc persones.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar per a dos d’ells el seu ingrés en centres com a mesura provisional i tres d’ells van quedar lliures amb càrrecs.

Els dispositius engloben la totalitat dels barris de Vilafranca del Penedès, fent més incís en aquells a on els mapes delinqüencials assenyalen més activitat delictiva.

A hores d’ara els dispositius continuen vigents i no es descarta que hi hagin més detencions.

Així mateix la comissaria de l’Alt Penedès ha engegat a tota la comarca un operatiu policial per detectar i detenir els autors de robatoris amb força a domicili.

També et pot interessar

Comentaris