El Centre Excursionista Penedès presenta el projecte de finançament de la nova seu social

Avatar
19/01/2020 - 12:00h

El projecte de nova seu social té com a objectius disposar d’un equipament més gran i amb més diversitat d’espais

La sala gran de l’Escorxador i amb caràcter obert el Centre Excursionista Penedès va donar a conèixer el funcionament del finançament per la seva nova seu social, basat en un crèdit i en un aval mancomunat de tots els socis i sòcies. En aquest sentit, la cooperativa de finançament ètic i solidari COOP57, que és qui finança el projecte, demana a l’entitat i als seus socis i sòcies la màxima implicació en forma d’avals com a garantia de compromís. Per això, des del CEP s’ha obert aquest procés d’informació i de recol·lecta d’aquests avals.

PUBLICITAT

El CEP valora positivament la reunió, ja que una bona part dels 120 assistents ja han firmat el seu aval. De la mateixa manera, anima a la resta de socis a seguir en aquesta dinàmica per a assolir l’objectiu. El projecte de nova seu social té com a objectius disposar d’un equipament més gran i amb més diversitat d’espais, millorar la visibilitat de l’entitat a la comarca, promoure i afavorir el relleu generacional dels socis i sòcies i disposar d’una estructura d’escalada accessible per a tothom.

PUBLICITAT

El CEP posa a disposició tota la informació a la seva web (http://cep.cat/projecte-nou-local/) i a les seves oficines en horari d’obertura (dilluns, dimecres i divendres de 20 h a 21:30 h). L’entitat destaca que per avalar tant ho poden fer persones majors d’edat socis i no socis com empreses.

També et pot interessar

Comentaris