El Capità Vitamines visita avui el Mercat de la Carn

17/12/2019 - 10:00h

Es farà una gimcana per les parades del mercat i diversos tallers

El Capità Vitamines, el súper heroi conegut per molts infants del Penedès, serà al Mercat de la Carn avui, de 17 a 20h. L’activitat consistirà en una gimcana per les parades del mercat, on els infants hauran d’ajudar el Capità a resoldre el desgavell ocasionat pel malvat Escorbut.

Seguidament, els infants podran realitzar un taller de pinxos saludables i a les 18h i a les 19h es farà un taller sobre salut bucodental  “Fem Salut per Nadal”, a càrrec de l’odontòloga Imma Reina. Tots els infants que participin en l’activitat rebran un obsequi.

El personatge del Capità Vitamines ha estat creat per l’Equip Territorial de Pediatria Alt Penedès/Garraf com a personatge principal del Programa INFADIMED. L’objectiu del Programa és promocionar hàbits saludables i la dieta mediterrània. El Programa, amb el Capità Vitamines i els seus amics com a fil conductor, es treballa a les escoles des de P3 fins 6è de primària per tal de conscienciar els infants i les seves famílies sobre la importància d’adquirir uns bons hàbits i una alimentació saludable. Aquesta activitat, organitzada pel director del Programa INFADIMED,  l’Equip de Pediatria de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca, pretén posar en valor els productes de temporada, de proximitat i de qualitat, productes que trobem als mercats i vetllar per l’alimentació i la salut dels infants.

També et pot interessar

Comentaris