El Capità Vitamines visita avui el Mercat de la Carn

Avatar
17/12/2019 - 10:00h

Es farà una gimcana per les parades del mercat i diversos tallers

El Capità Vitamines, el súper heroi conegut per molts infants del Penedès, serà al Mercat de la Carn avui, de 17 a 20h. L’activitat consistirà en una gimcana per les parades del mercat, on els infants hauran d’ajudar el Capità a resoldre el desgavell ocasionat pel malvat Escorbut.

Seguidament, els infants podran realitzar un taller de pinxos saludables i a les 18h i a les 19h es farà un taller sobre salut bucodental  “Fem Salut per Nadal”, a càrrec de l’odontòloga Imma Reina. Tots els infants que participin en l’activitat rebran un obsequi.

PUBLICITAT

El personatge del Capità Vitamines ha estat creat per l’Equip Territorial de Pediatria Alt Penedès/Garraf com a personatge principal del Programa INFADIMED. L’objectiu del Programa és promocionar hàbits saludables i la dieta mediterrània. El Programa, amb el Capità Vitamines i els seus amics com a fil conductor, es treballa a les escoles des de P3 fins 6è de primària per tal de conscienciar els infants i les seves famílies sobre la importància d’adquirir uns bons hàbits i una alimentació saludable. Aquesta activitat, organitzada pel director del Programa INFADIMED,  l’Equip de Pediatria de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca, pretén posar en valor els productes de temporada, de proximitat i de qualitat, productes que trobem als mercats i vetllar per l’alimentació i la salut dels infants.

També et pot interessar

Comentaris