El PP de Vilafranca demana intervenir en el ple de dimarts

Avatar
12/12/2019 - 18:00h

Vol defensar les seves al·legacions sobre les ordenances i diu que el ROM permet la seva intervenció

El Partit Popula de Vilafranca ha demanat a l’equip de govern la intervenció durant el proper ple ordinari que s’ha de celebrar aquest proper dimarts per tal de defensar les set al·legacions que ha presentat a les Ordenances Ficals per al 2020 que es volen aprovar. I ho defensen explicant que l’article 98 del Reglament d’Organització Muncipal (ROM) diu que les candidatures que no tingui representació al consistori, com és el cas del PP en aquesta legislatura, però que hagin obtingut més del 3% dels vots vàlids, com és el cas del partit poden sol·licitar la intervenció en alguns punts de l’ordre del ple municipal.

PUBLICITAT

En una roda de premsa feta aquesta setmana, el qui va ser cap de llista de la formació a les darreres municipals, Miquel Tarrada, ha explicat les set al·legacions que ha presentat el seu partit.

PUBLICITAT

Així, el PP demana la gratuïtat de les llars d’infants per les famílies on els dos progenitors treballin o un únic progenitor en el cas de families monoparentals, una bonificació del 95% de l’IBI de la vivenda a les famílies nombroses, una bonificació del 50% per aquestes famílies en la taxa de recollida d’escombraries, i la del 100% als pensionistes que percebin una pensió inferior als 900 euros, a la taxa d’obertura d’establiments comercials la reducció de 600 € quan es tracti de la comunicació prèvia o també proposen una bonificació del 100% de l’impost de construccions en obres de rehabilitació de vivendes i edificis. Finalment també proposen una bonificació del 100% als menors de 35 anys que iniciin per primera vegada una activitat econòmica.

També et pot interessar

Comentaris