La Fàbrica de Joguines amplia horaris i places i les entrades es podran comprar online

Els regidors Ricard Rafecas i Manel Montfort han explicat les novetats nadalenques d’enguany a Vilafranca
Avatar
27/11/2019 - 12:35h

Avui s’ha presentat el llibre “Temps de Nadal a Vilafranca” amb més de 50 activitats que tindran lluc durant un mes

L’Ajuntament ha editat un any més el llibret informatiu “Temps de Nadal a Vilafranca 2019” que recull totes les activitats, majoritàriament de caire familiar, que es duen a terme a Vilafranca en motiu del Nadal. El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, han presentat aquest matí la publicació on s’hi poden trobar més de 50 activitats diferents, classificades en blocs temàtics com pessebres i tradicions, activitats infantils i familiars, Fira de Santa Llúcia i altres fires de Nadal, teatre, música i dansa, etc, i totes les activitats que giren al voltant de l’arribada dels Reis, com la Fàbrica de Joguines del patge Raimon, la recollida de cartes i la Cavalcada.

Com a novetats d’enguany, Montfort ha destacat l’espectacle lumínic i sonor de gran format que substituirà el videomàpping i “que es farà a la plaça de la Vila del 23 al 31 de desembre (excepte Nadal i Sant Esteve), l’ambientació nadalenca a càrrec de grups de música itinerants que es passejaran pels carrers comercials i la Fira de Santa Llúcia, els dies 5 i 14 de desembre, i els tallers diaris i actuacions musicals, que tindran lloc a la Fira de Santa Llúcia, amb la novetat d’un escenari jove dinamitzat per l’espai jove La Nau”.

A part, es duran a terme les activitats que organitzen les associacions de comerciants com la pista de gel, la tiona solidària de la Girada o els tallers nadalencs de l’Espirall.

El llibret es repartirà a tots els centres educatius i llars d’infants, i es podrà trobar als diferents espais municipals (Ajuntament, Oficina de Turisme, etc) i altres establiments. Tota la informació es pot consultar a www.vilafranca.cat

Més horaris i més places

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, ha exposat les millores pel que fa a la Fàbrica de Joguines del patge Raimon, que l’any passat va ser la gran novetat de les festes nadalenques a Vilafranca. La Fàbrica de Joguines obrirà les seves portes els mateixos dies (27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener), però “amb la novetat que també obrirà els matins, la qual cosa permet passar de les 2.600 places a 6.160. Es faran 154 passis amb 40 places per a cadascun”, ha dit Rafecas.

L’altra novetat serà que els infants podran anar acompanyats de dos adults i que la compra de les entrades haurà de ser per Internet a l’adreça https://fabricadejoguines.vilafranca.cat

Caldrà comprar les entrades

Enguany les entrades tant d’adults com d’infant s’hauran de comprar.

“Volem evitar el que va succeir l’any passat quan un nombre importat de persones que van obtenir entrades amb dia i hora, després no les van utilitzar, impedint així que altres infants poguessin ocupar les places buides”

Ricard Rafecas, regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafrnaca

El preu de les entrades serà de 4.5€ els adult i 2.5€ els infants i es posaran a la venda per Internet a partir del dia 9 de desembre a les 9h. La Fàbrica de Joguines té un pressupost d’entre 28.000 i 30.000 euros i amb les entrades es preveu recaptar-ne uns 12.000

PUBLICITAT

Finalment s’ha desvetllat que el recorregut d’enguany de la Cavalcada de Reis passarà pels barris de les Clotes, de l’Espirall i de la Barceloneta-Sant Magí fins arribar a la plaça de la Vila i que des del Servei de Cultura s’han dissenyat “3 rutes diferents per tal que la Cavalcada recorri els diferents barris de Vilafranca en 3 anys, tenint en compte les amplades, alçades i amplitud de gir dels diferents carrers”, ha dit el regidor Montfort.

També et pot interessar

Comentaris