Vedruna Catalunya Educació, premiada pel seu treball en xarxa en el projecte Escoles Verdes

26/11/2019 - 21:00h

A més, Vedruna Vilafranca ha estat reconeguda per un projecte de construcció de l’entorn amb elements naturals

En el marc de la convocatòria del Premi 2019 Medi Ambient i Escoles Verdes que impulsa el Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Vedruna Catalunya Educació ha rebut el premi al treball en xarxa .

L’acte, que ha tingut lloc a la Universitat de Girona, ha reconegut iniciatives tant del marc del Programa Escoles Verdes , com també del Premi Medi Ambient, una convocatòria que reconeix actuacions, recerques i trajectòries que impulsin compromisos vers el medi ambient i la sostenibilitat.

La Fundació Vedruna Catalunya Educació, ha rebut el reconeixement al treball en xarxa realitzat. Un treball d’un recorregut iniciat el 2006 amb un primer Fòrum de Medi Ambient i que al llarg d’aquests 13 anys ha comptat amb iniciatives que van des d’intervencions pedagògiques a trobades , congressos i un treball en xarxa que ha implicat les comunitats educatives dels seus 36 centres arreu de Catalunya. El treball realitzat ha permès també formar educadores i educadors per tal que puguin liderar, als propis centres, iniciatives que des de les aules treballin per tenir impactes en l’entorn i crear hàbits sostenibles.

D’altra banda, l’escola Vedruna Vilafranca també ha rebut el reconeixement per un projecte anomenat “Espai natural: vine i construeix” portat a terme a Educació Infantil a través del qual es convida als infants a dissenyar i construir diferents creacions amb elements naturals del nostre entorn: petxines, fulles, pedres, troncs, fustes… fomentant el respecte pel medi ambient, així com també la creativitat.

També et pot interessar

Comentaris