Dissabte, jornada sobre empresa i coneixement a la vegueria Penedès

Un moment de presentació de les jornades
06/11/2019 - 09:00h

L’Espai Cívic el Centre d’Igualada acollirà l’acte, que es realitzarà durant tot el matí

L’entitat ProVegueria Penedès ha organitzat per aquest mes de novembre unes jornades per debatre sobre quin model de vegueria vol el territori. Aquestes sessions especials culminaran en un congrés que se celebrarà el 21 de febrer al castell de Castellet, que és l’endemà que finalitzi el termini que té el govern de la Generalitat per fer el desplegament dels Serveis Territorials del Penedès.

Sota el títol “El Penedès al servei de les persones”, en aquest congrés –al qual s’ha convidat el president de la Generalitat, Quim Torra– s’espera poder presentar les conclusions extretes durant els debats d’aquest mes de novembre.

Les jornades volen servir per elaborar i sistematitzar a partir de la participació ciutadana les bases d’un creixement ordenat i amb visió de futur per definir quin model de vegueria es vol a partir de diferents àmbits. Així, es parlarà sobre territori, infraestructures i regió agroalimentària, empresa i coneixement, cultura i patrimoni i model turístic.

Així, aquests propers dissabtes es faran aquestes jornades preparatòries a Igualada, el Vendrell, Vilanova i Vilafranca per tal de parlar sobre les diferents qüestions que s’han considerat rellevants a l’hora d’organitzar el territori.

A Igualada es parlarà aquest primer dissabte durant tot al matí – a l’Espai Cívic el Centre- d’empresa i coneixement, al Vendrell de cultura i patrimoni, a Vilanova de model turístic i a Vilafranca d’infraestructures i regió agroalimentària.

També et pot interessar

Comentaris