El periodista Joan Beumala serà el nou director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV

05/11/2019 - 23:31h

Aquest vilafranquí de 54 anys ha estat l’escollit després d’un procés de selecció on s’hi van presentar 23 candidats

El vilafranquí Joan Beumala serà a partir del proper 1 de desembre del nou director general de SERCOM, la societat que gestiona la ràdio i televisió municipal de Vilafranca.

Després d’un procés de selecció al qual s’hi van presentar 23 persones, la comissió de selecció va escollir quatre candidats que van haver de presentar un projecte. Van ser els periodistes, Joan Beumala, Antoni Comas, Imma Pulido i Josep Ma Soler.

Finalment, la comissió formada pels regidors de l’equip de govern, Aureli Ruiz, Ricard Rafecas i Lourdes Sánchez i els tècnics Francesc Giralt i Almudena Pedreño van estimar, per unanimitat, que “tot i l’àmplia vàlua professional demostrada pels quatre aspirants, es considera que el perfil professional de Joan Beumala és el més adient per impulsar una nova direcció de Sercom. Queda demostrada, durant l’entrevista al senyor Beumala la seva experiència en el lideratge de projectes innovadors dins els diferents mitjans de comunicació, així com el seu entusiasme i interès en assumir aquest projecte de canvi”.

En l’acte final també es deixa constància enque la comissió ha tingut en compte “la necessitat d’un canvi rellevant en la trajectòria dels mitjans de comunicació municipal, i per tant, la conveniència d’optar per candidats que apostin pel canvi i tinguin idees clares sobre com gestionar-lo”.

Llicenciat en Geografia i Història per la UB, Beumala compta amb un màster en periodisme esportiu per la UAB i d’un Postgraduat en Història Econòmica per la UB. La seva llarga i dilatada trajectòria professional ha passat per diferents mitjans d’àmbit nacional i local de premsa escrita, ràdio i televisió en tasques de redacció, locució, direcció, tertulià i la presentació de programes i espais.

També et pot interessar

Comentaris