Les Fires i Festes dels petits

L’Espectacle Roc’n’Xics s’ha programat per diumenge a la tarda al carrer Raval.
Eva López
07/09/2019 - 07:00h

Des de la regidoria de Cultura s’ha programat com a mínim un espectacle infantil cada dia de la celebració, des d’avui fins dilluns

Ja fa anys que la Regidoria de Cultura de Sant Sadurní va decidir considerar les activitats per als infants una qüestió prioritària per les Fires. L’oferta que es dona per als més petits és cada vegada més àmplia, i es programen espectacles de gran qualitat, per fomentar que els nens i nenes s’acostin a la cultura d’una manera interessant.

Enguany, el programa d’actes compta amb propostes infantils cada dia de la celebració. Algun dia, fins i tot n’hi ha més d’una. Circ, música, teatre, titelles… Totes les disciplines artístiques hi tenen cabuda, amb l’atractiu, a més, que totes les propostes tenen accés lliure.

Una de les iniciatives més atractives de les que s’ha previst enguany és el concert familiar Xics’n’Roll, que permetrà als més petits descobrir alguns dels grups més mítics de la històries del rock. Un espectacle divertit per als infants i també per als seus pares, que podran escoltar algunes de les melodies que han cantat al llarg de la vida. El concert es farà diumenge a dos quarts de 8 de la tarda a l’escenari del carrer Raval.

PUBLICITAT

Abans que el rock, però, Sant Sadurní s’inundarà aquest dissabte amb les Històries d’Aigua del grup d’animació La Tresca i la Verdesca, un espectacle per al qual es recomana portar roba adequada i tovallola. Es farà a dos quarts de 12 del matí a l’Era d’en Guineu.

També per a dissabte s’ha programat l’espectacle Music Box de la Companyia Fadunito, que presentarà la història d’un home que vol arreglar una capsa de música, però sol no se’n surt. Només ho podrà fer amb una mica de fantasia. Music Box es podrà veure a les 6 de la tarda al carrer Raval.

Dilluns, encara amb la ressaca de la cercavila dels balls populars, els infants podran participar a la tarda al taller de circ a càrrec de l’escola Saltimbanqui. A través d’aquesta activitat els més petits podran descobrir diferents tècniques com les del trapezi, els malabars i equilibris sobre objectes d’una manera lúdica i divertida.

També et pot interessar

Comentaris