Sant Julià i la Barceloneta enceten les festes dels barris vilafranquins

El Mag Aizpi actua dissabte al barri de Sant Julià
28/06/2019 - 12:29h

Els barris vilafranquins organitzen actes per
a tots els públics durant tot aquest cap de setmana

Comencen les festes de barri a Vilafranca del Penedès amb els diferents actes dels barris de la Barceloneta-Sant Magí, i Sant Julià.
Amb una salutació als veïns de la Barceloneta Sant Magí, la junta del barri ha desitjat una bona entrada a la festa. Avui divendres, els actes comencen al carrer Manel Barba i Roca a les 17 h, amb Consells Pràctics per millorar la convivència amb els gossos, seguit d’una xocolatada popular. De cara al públic més petit, els pallassos Los Tetes animaran la tarda.

La primera jornada festiva es tancarà amb una botifarrada popular, i musicalment amb els grups de rock Babamala i Baron Brandy. El dissabte, al Pati dels Pollancres, actuació de play-back del Casal dels Avis amb el grup Revelació, sopar de germanor al carrer Manel Barba i Roca, i Ball de revetlla amb l’Orquestra Chocolat. De cara a l’últim dia, el diumenge, a les 18 h, cantada d’havaneres amb el grup La Ribera, i finalitzen els actes amb un gran espectacle de dansa amb el grup Ball Odansa.

Pel que fa al barri de Sant Julià, que els actes van començar dimecres, avui divendres a les 20 h, l’Escola de Sardanes i l’Anella El Circell organitzen una ballada de sardanes amb la Cobla Catània. Seguidament, a les 21 h, el pregó de festes estarà protagonitzat per una persona molt vinculada al barri. Musicalment, el vespre seguirà amb una vetllada musical dels alumnes de música de l’Escola Baltà Elies, concert del Grup Remé de: Jazz, funk, soul, bossa nova, entre d’altres, i a mitjanit música Rock jove i de sempre amb el conjunt “Pop’N’Roll” Cover Band. L’endemà dissabte, a les 17.30h, encesa de traca i cerca-barri amb l’Àliga i Aligueta de Sant Julià, acompanyades per l’Escola de Gralles del barri i Si Fa Sol Toquem.

Seguidament a les 18.30h, xocolatada amb coca per la mainada a la plaça Sant Julià, taller de pintura amb vi “Auca del Xarel·lo” de la Pilarin Bayés i espectacle de màgia amb l’actuació del mag Aizpi. Al vespre, a les 21.30h a la Plaça de La Sardana, sopar de barri i, en finalitzar, recollida de taules i cadires pel ball de festa amb l’Orquestra Loren. El darrer dia, a les 20 h, recital d’Havaneres del grup La Petita Havana, amb degustació de rom cremat, seguit d’un petit concert de Gralla per membres de la secció Si Fa Sol.

També et pot interessar

Comentaris