La clienta d’un hotel d’Olèrdola, clau en la identificació d’un conductor fugitiu a Barcelona

Avinguda Diagonal
19/06/2019 - 20:11h

El presumpte autor de l’atropellament a l’avinguda Diagonal la nit de Cap d’Any s’allotjava a l’establiment

El presumpte autor de l’atropellament i posterior fugida a l’avinguda Diagonal per cap d’any es va allotjar a l’hotel d’Olèrdola i l’han pogut reconèixer gràcies a una clienta, que dies després de l’atropellament va alertar a la policia que havia vist el vehicle a l’hotel els dies 31 de desembre i 1 de gener. Justament, el dia 1 es va fixar que el parabrisa estava trencat.

Els investigadors es van desplaçar fins l’hotel i gràcies a les càmeres de seguretat els han confirmat la versió de la clienta i han establert que el dia 31 el cotxe romania sense cap rascada i, en canvi, l’endemà l’estat del cotxe era 100% compatible amb un atropellament.

La Guardia Urbana ha detallat que tenen prou indicis per creure que el conductor era el titular del cotxe. El sospitós és un jove francès i un jutjat de Barcelona ja s’ha posat en contacte amb les autoritats franceses.
La víctima és un jove de Barcelona que travessava en verd la diagonal a l’alçada de Via Augusta. Fruit de l’accident va quedar en estat crític i va estar en coma, i actualment ja s’està recuperant fora de l’hospital.

.

També et pot interessar

Comentaris