Carmenfit Terapèutic, Un nou concepte de gimnàs

Una de les pràctiques que es poden dur a terme a Carmenfit Terapèutic
Judit Benages
31/05/2019 - 12:36h

Vols fer pilates? body art? hipopressius? meditació, zumba o ioga? O potser prefereixes contractar un entrenador personal perquè s’adapti a les teves necessitats?


Doncs tot això, i molt més, ho pots fer al gimnàs Carmenfit Terapèutic, situat a Vilafranca i obert des de primera hora del matí i fins ben entrat el vespre per poder-se adaptar a la disponibilitat de tothom.

I és que el que volen és treballar pel benestar dels seus clients, mantenint el seu cos, però també la seva ment, en la millor forma possible.

Les classes poden ser individuals o de grups reduïts i, a més, ara també ofereixen serveis de dietista. Amb una experiència de més de vint anys al sector, Carmen Garcia ofereix diferents tipus de pilates – tradicional, reformer o aeri-, ioga, hipopressius, estiraments, body art, meditació, tonificació funcional o zumba. A més, també organitza caminades gratuïtes un cop al mes.

Pràcticament tothom sap avui en dia què és el pilates, el ioga o les classes de zumba. Però, i el body art? Perquè és beneficiós? Doncs perquè crea un equilibri entre la força, la calma interior i exterior. Es considera una tècnica d’entrenament intel·ligent respecte al cos perquè aconsegueix un condicionament físic òptim. El body art combina elements del ioga, fisioteràpia i tècniques de respiració amb l’objectiu final d’assegurar la correcta funcionalitat del cos a través del treball funcional de la força i l’estabilització del sistema motor.

I la tonificació funcional? Aquesta es basa en un treball cardiovascular per la realització de moviments funcionals del cos, que aconsegueix una millora en el rendiment físic, en la crema de calories, millora de la coordinació, equilibri, flexibilitat i força, entre altres.

PUBLICITAT

Carmen Garcia també és experta en ioga terapèutic (que equilibra cos i ment segons les necessitats de cada persona) i en gimnàstica abdominal hipopressiva, que treballa la musculatura abdominal sense perjudicar el sòl pèlvic mitjançant diferents postures i moviments i per mitjà d’una contracció del nostre diafragma en expiració.

I tot això ho pots gaudir mitjançant la tarifa d’un cop a la setmana o de cada dia, depenent la disponibilitat o necessitat. A més, també val molt la pena consultar les condicions per tal d’aconseguir un entrenament personal. A posar-se en forma!

També et pot interessar

Comentaris