Bona actuació dels Falcons per Fires amb l’estrena de la pira 6×5

Fotografia: Gerard Ruiz
21/05/2019 - 10:33h

Els Falcons de Vilafranca van completar també, entre altres, l’escala de 9 i un bon pilar de 5 aixecat per sota

Els Falcons de Vilafranca van actuar diumenge a les Fires de Maig, però van haver de fer-ho dins el recinte firal per culpa de la pluja. Els de la faixa verda van començar l’actuació amb un pilar de 4 d’homenatge a la figura de Rafa Cabezas, que va traspassar aquest inici d’any.

Tot i ser la segona actuació de la temporada, la colla vilafranquina va demostrar un gran nivell en algunes de les figures que ràpidament es van afinant. Un exemple és la pira, que en aquest cas va ser 6×5, molt solvent i àgil. També cal destacar el pilar de 5 aixecat per sota, molt segur i on només hi va faltar posar l’enxaneta per tal de fer-lo ja de 6.

L’escala de 9, com sempre segura, un castell una mica remenat, la piràmide drets de 4, 8 pilars de 3, dos ventalls i un ventall gran (3) i dos pilars de 4 aixecats per sota de forma simultània van servir per tancar l’actuació.

Com ja és habitual, els falcons van desplaçar-se a l’estand dels administradors per fer-los participar d’algunes figures, com van ser una escala de 5 o diversos pilars de 3.

Aquest any la colla vilafranquina compleix 60 anys, i a principis de juny, es donaran a conèixer els actes que s’organitzaran al llarg de l’any.

 

També et pot interessar

Comentaris