Vuit cellers del Penedès obriran portes per acollir la música del Vinyasons

Eva López
17/05/2019 - 12:41h

El festival de música, vi i gastronomia s’allarlarà del 26 de juny al al 9 d’agost.

La gran varietat de festivals vinícoles que se celebren a la comarca quan arriba el bon temps va donant a conèixer, de mica en mica, qui seran els seus protagonistes. Aquesta setmana un dels que ho ha fet ha estat el Vinyasons, que dissabte -en un acte obertg al públic- va fer pùblic quins seran els cellers que participaraan, i també els artistes.

Del Penedès, aquest 2019 hi haurà 8 cellers. Serà un del territori, Oliver Batllori, el que encetarà el festival de música, vi i gastronomia -s’elabora un menú especial per cada ocasió- el 26 de juny amb l’actuació de Pavvla, i també serà una companyia penedesenca el que el tancarà el 9 d’agost. Avgvsvs Forvm amb Les Fourchettes.

PUBLICITAT

Entremig també acolliran espectacles Finca Viladellops (Sara Terraza), Can Bas Domini Vinícola (Sara Terraza), Vilarnau (In Crescendo), Parató (Paula Valls), Mas Rodó (Les Fourchettes) i Cellers Carol Vallès (Celeste Alías & Manel Fortià).

En total, el festival compta enguany amb la implicació de 14 cellers de tot el territori català, que programen una desena d’artistes. Les entrades per als diversos espectacles ja estan a la venda a través de la pàgina web vinyasons.com.

També et pot interessar

Comentaris