Madeleine Peyroux serà la cap de cartell del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2019

Avatar
14/05/2019 - 12:52h

La 13a edició del festival se celebrarà del 5 al 7 de juliol a Vilafranca.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès, l’original fira de vins del Penedès maridada amb el millor jazz internacional, tindrà com a cap de cartell a la veu nord-americana Madeleine Peyroux. La 13a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès, que tindrà lloc del 5 al 7 de juliol a Vilafranca, s’inaugurarà amb l’actuació el divendres de Peyroux, que actuarà a l’icònic escenari de la plaça Jaume I de la Capital del Vi.

Ho farà amb l’acompanyament del bateria, Graham Hawthorne, el baixista, Paul Frazier, el teclista, Andy Ezrin, i el guitarrista, Gregg Fine. Amb més de 22 anys de carrera musical i vuit discos publicats, “Madeleine Peyroux ha esdevingut una veu única i personal del jazz vocal del segle XXI”, segons destaca el director artístic del Vijazz, Pere Pons.

PUBLICITAT

Elegància, sofisticació i eclecticisme defineixen la identitat de Madeleine Peyroux, una artista inquieta i exigent com poques. En l’apartat de referències es poden trobar fars tan il·lustres i contrastats com Billie Holiday, Edith Paiff, Leonard Cohen o Serge Gainsbourg, entre molts d’altres. Tot i haver nascut a la localitat nord-americana de Athens (Georgia), moltes temporades les va viure a Nova Orleans, ciutat on va néixer el seu pare i on ella va absorbir tot el jazz que es respira pels carrers de l’anomenada Crescent City.

Presentarà el seu darrer treball “Anthem”
El seu darrer disc “Anthem” és l’obra més ambiciosa de la seva carrera i la que aplega les múltiples facetes que defineixen la seva personalitat artística: compromís, sensibilitat i poètica. En aquesta nova col·laboració amb el productor Larry Klein, Peyroux mostra a cor obert la seva visió del món i de les relacions humanes. Tant per la seva qualitat i elegància com per la seva transversalitat les actuacions de Madeleine Peyroux tenen la capacitat de connectar amb el públic més divers, conciliar els seus gustos i no deixar indiferent a ningú.

També et pot interessar

Comentaris