Roger Mas, cap de cartell del nou festival Instants de Cellers Carol Vallès

07/05/2019 - 12:34h

El celler de Can Cartró progrma tres concerts per al mes de juliol en el marc del primer festival Instants.

Cellers Carol Vallès la primera edició del Festival Instants, un cicle de tres concerts de petit format que se celebraran els dissabtes de juliol al capvespre al pati de celler de Subirats.

Amb la intenció de seguir apropant la cultura dels caves de qualitat a tots els públics, Carol Vallès oferirà aquest mes de juliol una nova experiència que complementarà les diverses activitats que ja es realitzen al celler.

El festival, que només posarà a la venda 100 entrades per concert, comptarà amb la presència d’alguns dels artistes referents del panorama musical català: el solsoní Roger Mas, la barcelonina Sara Pi i l’islandès instal·lat a Catalunya, i conegut pel programa de TV3 Katalonki, Halldór Már.

El pati de la masia de Carol Vallès es transformarà, durant els tres concerts, en un espai íntim d’estil Mediterrani. Taules petites, bales de palla, espelmes i tota manera de detalls perquè els assistents puguin gaudir d’una experiència única.

L’experiència començarà a partir de les 19.30 h amb l’obertura de les portes i l’entrega d’una copa de cava i la degustació d’un aperitiu, inclosos amb el preu de l’entrada. La copa, que comptarà amb la col·laboració de Riedel, anirà acompanyada d’una degustació d’Ametller Origen.

Durant tota la vetllada, els assistents podran gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per la foodtruck Era Cambuleta, formatges Xerigots, platets de La Botigueta del Mig, Gelats la Xixuneta i el servei de cavabar de Carol Vallès.

A més a més, cada quinze minuts, abans de començar el concert, s’oferiran visites guiades per les vinyes i a l’interior del celler amb una breu explicació del procés artesanal d’elaboració del vi escumós.

A les 21 h l’artista convidat pujarà dalt de l’escenari per oferir un concert de petit format durant la posta de sol entre vinyes.

L’entrada de cada concert té un preu de 29 €, que inclou una copa Riedel de cava amb aperitiu d’Ametller Origen i una visita guiada al celler. Aquesta ja es pot comprar a la botiga on-line de Carol Vallès. Les entrades estaran a la venda fins a exhaurir-les.

Podeu trobar més informació i consultar el programa a cellerscarol.com/instants.

També et pot interessar

Comentaris