La Fundació Vallformosa espera reunir 2.000 persones a la caminada solidària

26/04/2019 - 12:18h

La marxa de caire familiar s’ha organitzat per al 19 de maig.

Vallformosa aportarà un nou granet de sorra en la lluita contra el càncer el pròxim 19 de maig amb la quarta edició de la Caminada Solidària. El celler, que organitza la marxa en col·laboració amb el Centre Excursionista del Penedès, vol tornar a reunir 2.000 persones en aquesta iniciativa que l’any passat va aconseguir 12.500 euros per la lluita contra el càncer.

Com en les edicions anteriors, la cursa sortirà de la plaça 11 de setembre de Vilafranca. En total es recorreran 12 quilòmetres entre vinyes, amb un recorregut molt planer, ideal per fer en família. Per millorar l’experiència dels caminaires s’habilitaran dos punts d’avituallament en el traçat, el primer ubicat a Les Cabanyes, i el segon al celler Vallformosa, a Vilobí, on s’oferirà un esmorzar als participants.

El preu de les inscripcions per participar en la Caminada solidària és de 10 euros per als adults i 5 euros els menors de 14 anys. La gent que vulgui participar-hi es pot apuntar fins al 15 de maig i ho pot fer al web www.fundaciovallformosa.com. També es poden fer donatius de Fila 0.

Entitat beneficiària
Enguany, el que es reculli amb aquesta activitat es destinarà a PICAM, una associació de Molins de Rei que ofereix diferents serveis per millorar la qualitat de vida a pacients oncològics i hematològics. La seva presidenta, Bernarda Morera, va ser dimecres a la presentació de la cursa on va destacar la feina que fa l’entitat creada per cinc dones víctimes del càncer. “Quan vam patir la malaltia vam veure que hi ha poca informació i poca prevenció. Volem posar remei a això”, va explicar Morera, que va ressaltar que tota la feina que es fa des del col·lectiu la fan persones voluntàries.

Queta Domènech, presidenta de la Fundació Vallformosa, també va ser en aquest acte on va apuntar que “cada dia hi ha més gent que pateix càncer”, i per això va deixar clar que aquesta “és una causa que val la pena”.

També et pot interessar

Comentaris