La família Ferrer elaborarà vi a la Vall de Bianya

Una de les vinyes de la Vall de Bianya que han comprat els Ferrer. (Foto: 3d8)
Avatar
25/03/2019 - 17:49h

Els copropietaris de Freixenet amplien el seu negoci vitivinícola amb una vinya a la Vall de Bianya, a  Girona.

Amb una superfície de dues hectàrees i a 400 metres d’altura, Can Mallol és la nova vinya que gestionen els germans Ferrer i que s’uneix a les que ja tenen repartides pel territori català: la Freixeneda i Can Sala (Barcelona), la Cerdanya (Lleida), Cap de Creus (Girona), i Montsant i Morlanda (Tarragona).

FourFer, societat creada pels germans Ferrer, ha invertit uns 100.000 euros en Can Mallol que aquesta primavera començarà a comercialitzar les primeres 2.000 ampolles del vi Mallol de Bianya. Es tracta d’un Chardonnay jove molt afruitat amb una alta acidesa que li proporciona personalitat, així com un origen fort. A partir d’abril, Mallol de Bianya sortirà al mercat a un preu de 20 euros per ampolla.

PUBLICITAT

Aposta pels vins de casa

Després de l’èxit global de Freixenet a tot el món, la família Ferrer manté la seva aposta per la viticultura local de Catalunya amb aquest nou projecte a la Garrotxa. Situat en un terreny marcat per les condicions meteorològiques derivades del canvi climàtic, la vinya de Can Mallol a la Vall de Bianya “suposa un repte per la seva elevat nivell de boira i la pluviometria que caracteritzen la zona”, han explicat els Ferrer.

La Vall de Bianya és una iniciativa experimental que neix després dels bons resultats de la implantació de la vinya de la família Ferrer a la Cerdanya. Liderat per l’enòloga Judit Llop, Can Mallol dóna feina a cinc persones i compta amb una gran projecció de creixement en els propers anys.

També et pot interessar

Comentaris