Família Torres és la marca de vins més admirada d’Europa

19/03/2019 - 13:35h

Drinks Internacional torna a incloure el celler del Penedès entre les firmes vinícoles més ben valorades del planeta.

Família Torres continua sent considerada la marca de vins més admirada d’Europa, segons l’enquesta a professionals del sector que realitza anualment la revista britànica Drinks International, i aquest any en col·laboració amb la consultora Wine Intelligence. El celler familiar del Penedès ratifica així la seva posició al capdavant del rànquing europeu, que ha mantingut al llarg de les nou edicions de la llista, i cedeix la primera posició mundial que ha ocupat en quatre ocasions a l’australiana Penfolds.

L’esperada llista de “The World’s Most Admired Wine Brands 2019” es va donar a conèixer diumenge durant el saló saló de vins Prowein, a Düsseldorf, Alemanya. Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres i cinquena generació, va recollir el reconeixement de mans de l’editor de Drinks International, Christian Davis, en un acte que va congregar unes 150 persones, entre cellerers, periodistes i altres professionals del sector. “Ens sentim molt honrats amb la confiança que depositen en nosaltres els professionals del sector. Com a celler familiar, aquest és el millor reconeixement a l’esforç de moltes persones que treballen per aconseguir que cada any els nostres vins transmetin fidelment el seu origen i la seva singularitat a la vegada que contribuïm a preservar el nostre entorn natural i lluitar contra el canvi climàtic”, va assenyalar.

Segons Drinks International, la qualitat, el coneixement de la marca entre els consumidors i el compromís mediambiental de Família Torres són alguns dels aspectes que més han mencionat els participants de l’enquesta en el moment de la votació. Un d’ells comentava: “Torres aconsegueix mantenir-se sempre fidel a la seva marca en base al seu llegat i als valors d’autenticitat, i ho combina amb innovació d’avantguarda per seguir sent líder en el sector vinícola mundial”.

França, al capdavant
A Penfolds i Família Torres, els dos cellers que encapçalen aquest any el rànquing mundial de les 50 marques de vi que més admiració desperten, els segueixen Villa Maria de Nueva Zelanda, Concha y Toro de Xile i M. Chapoutier de França. França és el país amb major representació, amb 15 marques, seguida per Austràlia amb 8, mentre que d’Espanya només n’hi ha 5, tot i que 4 d’elles es troben entre les 15 primeres marques.

A les votacions d’aquest any han participat professionals del món del vi de 48 països, a qui se’ls ha demanat que escollissin les cinc marques de vi que més admiren atenent a criteris com la qualitat, l’expressió de l’origen i la varietat o la presentació.

També et pot interessar

Comentaris