L’essència del territori captiva als assistents de “l’Experiència Penedès”

Avatar
12/03/2019 - 13:12h

Un grup de sommeliers amb estella Michelin i prescriptors visiten el territori per conèixer la seva oferta turística.

L’Experiència Penedès que han organitzat conjuntament, i per primera vegada, la DO Penedès i Qalidès ha aplegat aquest març, sommeliers i representants de restaurants amb estrelles Michelin d’arreu de l’estat espanyol que han pogut conèixer de primera mà la història, paisatge, cultura, els vins de terrer i la gastronomia del territori.

Les jornades, que es van allargar durant tres dies, van incloure tota mena d’activitats, que van servir als participants -unes cinquanta persones- per conèixer quines són les diferents experiències que ofereix el Penedès tant en l’àmbit vinícola com en la resta de camps.

PUBLICITAT

 

Entre d’altres, els sommeliers i prescriptors d’arreu de l’estat van poder participar en una activitat de “Team Building” dels Castellers de Vilafranca, durant la qual van treballar la importància dels valors que fan possible la construcció d’un castell. De fet, els assistents van aconseguir fer al final de l’acte una torre de tres pisos.

Les jornades ‘Experiència Penedès’ també van incloure una visita al jaciment de la Font de la Canya, d’Avinyonet, durant la qual els assistents van estar acompanyats per un equip d’experts, el grup fins i tot van trobar-hi noves restes arqueològiques.

El Castell de Sant Martí Sarroca, el celler Albet i Noya (on es va poder conèixer la tècnica per construir marges de pedra seca), el Cigró d’Or o Can Ràfols dels Caus van ser altres destins del grup.

També et pot interessar

Comentaris