Sant Sadurní torna a treure els seus caves al carrer amb el Cavamarket d’estiu

08/06/2018 - 08:54h
Potenciar que els clients vagin a Sant Sadurní a comprar els caves. Aquest és l’objectiu que l’Ajuntament de la capital del cava es va proposar quan al desembre va organitzar la primera edició del Cavamarket, una proposta que treu els cellers al carrer perquè ofereixin als clients els seus productes en primera persona. L’acollida que va tenir la iniciativa abans de les festes de Nadal va ser prou bona, i per això des de Turisme s’aposta ara per fer-ne una nova edició, aquesta abans de l’estiu.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Maria Rosell, el Cavamarket d’estiu es farà el 16 i el 17 de juny al carrer Raval, i acollirà una trentena d’expositors, 25 dels quals seran cellers, i la resta establiments de gastronomia. “Aquesta proposta és una bona oportunitat de donar a conèixer les nostres empreses cavistes i també el comerç local, així com el municipi de Sant Sadurní. Ve l’estiu, venen les revetlles i la capital del cava és el millor lloc per passejar, degustar i comprar cava”,, ha dit Rosell, que ha apuntat que Som Sant Sadurní també s’ha adherit en aquesta ocasió a la proposta demanant a les botigues associades que obrin portes dissabte i diumenge, mentre duri l’activitat.
 
 
A més de comptar amb la possibilitat de comprar als comerços de la vila, les persones que visitin aquest mercat de caves també podran gaudir de diverses experiències enoturístiques creades especialment per l’ocasió, i que en tots els casos inclouen la visita al CIC Fassina. Durant la celebració del Cavamarket també es podrà gaudir de música en directe amb el conjunt Albert Caire Trio, i l’activitat coincidirà amb el XIII Raŀli País del Cava que organitza la Confraria del Cava, i que enguany tornarà a tenir com a punt final Sant Sadurní, després d’uns anys d’acabar a Vilanova.
 
Punt de compra
Tot i que al Cavamarket es podran degustar alguns dels caves que hi haurà exposats als estands, Maria Rosell ha destacat que la proposta té com a prioritat que els clients comprin els productes. Els consumidors, però, tindran la possibilitat de tastar els caves que hi haurà a la mostra, prèvia adquisició d’uns tiquets de degustació que tindran preus diferents depenent de la qualitat del cava. Si finalment s’acaba comprant el producte, el preu del tiquet es descomptarà de la venda.

També et pot interessar

Comentaris