El Microvi tanca la seva quarta edició amb més de 2.000 visitants

04/05/2018 - 08:36h
L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès va tancar el cap de setmana passat la quarta edició del Microvi, que ha estat la que més públic ha acollit. La Mostra de Petits Cellers –l’activitat principal de la iniciativa– va aplegar dissabte unes 1.200 persones a la fira de l’Arboçar, en què es van poder tastar més de 200 referències de vins, algunes d’elles molt exclusives. La novetat de la mostra d’enguany ha estat la representació d’un grup d’elaboradors de la regió mexicana de Querétaro, que han presentat al Penedès els productes que produeixen.

Malgrat que la pluja va obligar a suspendre diumenge la WineFest a Avinyó Nou, la valoració que l’alcalde del municipi, Oriol de la Cruz, ha fet de l’esdeveniment és molt positiva. “Acomiadem el Microvi, un any més, assolint el màxim aforament a tots els actes però sense renunciar al segell d’innovació i qualitat que ens hem autoimposat des de la primera edició”, ha dit l’alcalde.
 
 
Per altra banda, el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Carsí ha subratllat la qualitat de l’esdeveniment: “Des de Microvi volem seguir reinventant-nos cada any amb noves propostes i millorar constantment les activitats ja consolidades. En aquest sentit, la participació de Querétaro ha estat molt ben acollida pels visitants i ha servit per incrementar el nivell de qualitat existent”.

També et pot interessar

Comentaris