Els Tastavins investiran acadèmic d’honor l’humorista Quim Masferrer

09/04/2018 - 16:30h

Tastavins Penedès investirà l’actor i presentador de televisió Quim Masferrer com a nou Acadèmic d’Honor de l’entitat. Serà en un capítol extraordinari, el proper dijous 26 d’abril, on també s’investirà Acadèmic de Mèrit el president de la Confraria del Cava Sant Sadurní, Antoni de la Rosa.

Amb el programa “El Foraster” a TV3, Masferrer ha donat a conèixer el potencial de tot el territori català, del seu interès paisatgístic i de la seva gent, uns valors que segons Tastavins “estan en plena sintonia amb els objectius de l’entitat”. L’acte se celebrarà al restaurant Sol i Vi  a les 21 h, i comptarà amb la intervenció dels dos nous acadèmics.

 

Tastavins obre el sopar d’investidura a tothom que vulgui assistir-hi, per això ja es poden comprar les entrades a través de la web de tastavins, per un preu de 38€.

Quim Masferrer

Quim Masferrer (Sant Feliu de Buixalleu, 1971) és un actor, autor i director teatral. Va començar a escriure els seus guions de ben jove i al 1998 va fundar Teatre de Guerrilla, una companyia que ha representat més de 1.500 funcions de diferents espectacles teatrals, com Teatre Total, Som i Serem, el Directe, EEUUROPA, Fum, El Xarlatan o Temps; l’any 2000 va rebre el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria com a autor teatral. També ha escrit i dirigit guions per diferents programes de TV3, Canal 33, RAC1 i Catalunya Ràdio, i ha participat en nombrosos espais als mitjans de comunicació. Del 2013 al 2017 ha presentat “El Foraster” a TV3, que va rebre un premi ONDAS, al millor Programa de TV no estatal l’any 2016.

També et pot interessar

Comentaris