La televisió Nacional Belga grava un programa sobre el cava al Penedès

22/05/2017 - 07:33h

La darrera setmana la televisió nacional belga VRT, corresponent a la part holandesa del país, ha estat gravant al Penedès ” Voor hetzelfde geld”, un programa que tracta sobre temes de consum, i on els amfitrions de cada indret proven i comparen productes de preus ben diferents. En el cas del territori, el tema ha estat el cava. Aquest programa s’emetrà a la televisió belga els dimecres al vespre de la propera tardor.  

El cava és un dels productes estrella a Bèlgica, si tenim en compte que aquest país és un dels que més escumós beu al món. Per això, els creadors del programa van organitzar un tast a cegues al pati de La Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní, amb l’objectiu que gent del poble valorés caves de diverses marques i preus de la vila que es poden comprar a Bèlgica. Un cop valorat cada cava, la presentadora del programa els mostrava la marca i el preu de cadascun. La majoria de participants van donar la màxima puntuació al cava que va resultar ser el més barat.

El regidor de Turisme i Comerç, Josep Subirana, va participar en el tast, així com altres persones vinculades al món del cava i el turisme del municipi.

També et pot interessar

Comentaris