“Implica’T amb la Marató de TV3” de Torres recull més de 5.500 euros

25/11/2016 - 11:34h
La tercera jornada solidària organitzada per la Fundació Miguel Torres ha permès recaptar 5.545 euros per a la Marató de TV3. L’entitat complementarà aquest import amb 5.000 euros, contribuint així amb més de 10.500 euros en la investigació de l’ictus i les lesions meduŀlars i cerebrals traumàtiques.

Unes 700 persones han participat en la jornada, que es va celebrar el diumenge passat al Centre de Visites de Torres, a Pacs del Penedès, gràcies a la coŀlaboració de prop de 50 empreses i entitats i 50 voluntaris. 
Al llarg de tot el dia, els visitants van poder gaudir de degustacions de vins i propostes culinàries de restaurants i càterings de la zona –se’n van servir prop d’un miler–, i també van poder participar en un ampli ventall d’activitats com tallers de maridatges i cocteleria, una experiència culinària a cegues o activitats infantils. Aquestes iniciatives van sumar uns 180 participants. Al dinar popular hi van assistir 120 persones. 
L’actuació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove, els Xicots i els Falcons de Vilafranca, que va donar el tret de sortida, i les de l’Associació Gimnàstica Penedès i l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, van completar el programa, que va finalitzar amb un sorteig de premis. La bona acollida de les activitats, l’ambient festiu i familiar i el bon temps han contribuït, un any més, a l’èxit d’aquesta jornada solidària que destina tots els fons recaptats a la causa de la Marató de TV3.

També et pot interessar

Comentaris