Mercè Conesa inaugurarà diumenge el 12è Subirats Tasta’l

25/11/2016 - 09:58h
Subirats acull aquest diumenge la dotzena edició de la mostra Subirats Tasta’l. L’Ajuntament ha confirmat aquesta setmana que Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona, serà l’encerrada d’inaugurar la fira, que es podrà visitar de les d’11 a 15 hores a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. Com és habitual, diferents empreses del municipi portaran els seus productes a la mostra, que enguany comptarà amb la presència de més de 40 expositors. El reclam més destacat de l’activitat serà la possibilitat de tastar alguns dels productes típics del municipi, com els seus vins i caves o la seva oferta gastronòmica. 

Els preus dels tiquets degustació de la fira es mantenen respecte de l’any passat. La copa de vi més 8 tastos tindrà un cost de 6 euros, els tiquets sense copa costaran 5 euros i la copa commemorativa sola es podrà adquirir per 1 euro. 
 
Activiats complementàries
Una de les novetats més destacades de la mostra d’enguany és que es reforçarà el programa d’activitats complementàries, que l’Ajuntament de Subirats i el Patronat de Turisme organitzen conjuntament. Com ja avançàvem la setmana passada, una de les noves propostes és que els visitants podran veure en directe com es construeix una enorme gerra per emmagatzemar vi de manera artesanal, de la mà del ceramista Daniel Caselles. A més, durant tota la jornada hi haurà un grup d’animació teatral que amenitzarà la passejada dels que visitin la mostra, que estarà decorada amb motius al·legòrics de la vinya i el vi.
També s’han organitzat tallers que inclouen des d’un tast guiat per conèixer diferents vins i caves que s’elaboren a Subirats, fins a visites al Museu de l’Esperanto del municipi. Una altra novetat és la mostra d’art de diferents artistes subiratencs que es podrà veure al Subirats Tasta’l, i en el marc de la qual el grafiter vilafranquí Gat Miau crearà un mural en directe.
Com cada any, hi haurà l’espai d’activitats infantils, que anirà a càrrec de l’empresa Fem Vinya, amb activitats de tipus manual vinculades al món vitivinícola.

També et pot interessar

Comentaris