Outlet a la tenda de Modes Serrano de Coma-ruga

30/11/2015 - 11:07h
L’empresa de pelleteria Modes Serrano celebra des de dissabte passat i fins dimarts 8 de desembre un outlet de jaquetes de pell a la seva botiga al peu de la carretera N-340 al seu pas per Coma-ruga, en horari de 10 a 1 i de 5 a 8 de dilluns a dissabte i de 2/4 d’11 a 2/4 de 2 diumenge.

Les jaquetes incloses en aquesta promoció tenen la mateixa qualitat de pell que es pot trobar normalment a les botigues de Modes Serrano, però són jaquetes de models de les quals queden poques talles i també jaquetes de mostraris. Tot plegat a preus ben ajustats, a partir dels 99 euros.
 
L’empresa Modes Serrano va néixer a l’Arboç l’any 1963. Al començament, els principals clients eren els turistes, aprofitant el “boom” turístic de l’època. Després es va fer la botiga de Coma-ruga i des de fa 18 anys també hi ha un establiment de Modes Serrano a Vilafranca. La firma disposa de tot tipus de jaquetes de pell, tant de fabricació pròpia com de les principals marques del sector.
 
El fet de tenir taller propi permet a Modes Serrano fer jaquetes a mida i al gust del client. I també ofereix complements, com bosses, carteres, cinturons i articles de viatge, entre molts d’altres de les marques Calvin Klein, Guess, Desigual, Pielnoble, Abbacino, Privata, Coronel Tapioca, National Geografic, Valisa i Gladiator.

També et pot interessar

Comentaris