L’actriu gironina Carla Nieto és coronada Reina del Cava 2015

05/10/2015 - 08:10h

L’actriu i model catalana Carla Nieto Geli va ser coronada dissabte al vespre Reina del Cava 2015 a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní . Actualment una de les protagonistes de la sèrie Cuéntame de Televisió Espanyola, l’actriu va vestir durant la coronació un disseny de drapejat en tul de Santoscostura amb escot en V tant a la part de davant com a la del darrere. Carla Nieto va complementar aquest model amb unes sabates de Magrit, joies de la firma Tous i un collaret dels sadurninencs Lecegui Joiers.

Nascuda a Girona, i filla de l’exconsellera Marina Geli, Carla Nieto es va introduïr en el món de la interpretació gràcies al seu pare, que és actor amateur. Quan va acabar el batxillerat, es va traslladar a Barcelona on va estudiar Filologia Hispànica i Art Dramàtic. Després de tres anys a l’Institut del Teatre, i algunes aparicions a TV3 (Porca misèria, Lo Cartanyà o Ventdelplà) es va traslladar a Madrid. Allà, l’any 2007, va aconseguir el seu primer paper important posant-se a la pell de Clàudia Gaitan de Arzuaga a la sèrie El síndrome de Úlises, durant tres temporades. També al 2007 va debutar a la gran pantalla amb Café solo o con ellas i Las 13 rosas. L’any 2009 es va incorporar al repartiment de Acusados, on va encarnar a Patricia Domènech Ballester, una de les dues filles de Rosa Ballester (Blanca Portillo). Al 2011 també va ser la Iris a Ángel o Demonio.

Antoni de la Rosa i Torelló, president de la Confraria del Cava, i Maria Rosell, alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, van acompanyar al balcó de l’Ajuntament la futura Reina del Cava i les seves vuit Dames d’Honor (Itziar Navarro, Camila Aguilar,Claudia Domènech, Marta Figueras, Mar Ventura, Berta Miralles, Anna Bellés i Judith Collado), que van arribar a la plaça de la vila amb el tradicional cercavila a sobre d’un cotxe d’època. Abans de la coronació, l’humorista ReEugenio va inaugurar la XXXIV Setmana del Cava amb un pregó on va recordar la figura del desaparegut Eugenio i els acudits que el van fer popular, amb una imitació perfecte de l’artista.

Després del pregó, Antoni de la Rosa va coronar reina Carla Nieto, que va reivindicar en el seu parlament la figura dels viticultors, i va recordar el passat de la seva família, que també s’havia dedicat al cultivar la terra.

La festa va continuar amb la Nit Jove del Cava, que organitzaven conjuntament la Confraria i els Joves Confrares. La iniciativa va mantenir el format del 2014 i va proposar diferents espectacles, en diversos punts de la vila. El primer, a la plaça de l’Ajuntament, va ser el concert dels conjunts Coriolà i Nyandú. A la plaça de la vila es va instal·lar una barra solidària –on es venien copes de cava a 1 euro-, que va recollir més de 150 euros a benefici de Càritas de Sant Sadurní. L’altre centre neuràlgic de la Nit Jove va ser la plaça del pont romà, on es van programar els concerts dels grups Timón i rumba, Arrítmics i els populars Alquadrat, que van proposar un brindis conjunt entre tots els assistents. La festa va acabar amb els Djs David Denoia, Eduu Domingo i Campos Junior.

 

 

També et pot interessar

Comentaris