Jean Leon presenta nova web sota el lema “11.250 són les gotes de vi que caben en una ampolla”

12/01/2012 - 16:41h

El celler Jean Leon ha començat aquest any estrenant nova web. El portal www.jeanleon.com es presenta amb el següent missatge: ‘11.250 són les gotes que caben en un Jean Leon i els secrets que la composen. 11.250 és una creació única. Un vi irrepetible. 11.250 podria ser teu. ¿Com? El web convida a tots els visitants a participar en el sorteig de l’edició especial de 11.250, un vi de guarda que combina les varietats Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Merlot.
L’etiqueta de 11.250 es una reproducció de ‘Doble Perfil’, la obra de l’autor català Josep Puigmartí. En ella, Puigmartí intenta desvetllar de manera gràfica la complexitat de l’ésser humà. Un dels perfils simbolitza la raó, el control i el domini dels sentiments. L’altre, la part visceral, íntima i inconscient plena d’anhels, debilitats i secrets.

¿Com participar?
Per entrar al sorteig de l’Edició Especial de 11.250 de Jean Leon l’usuari haurà de registrar-se al web y desvetllar un secret que sempre ha tingut guardat i mai ha explicat. Quan l’ampolla estigui plena de 11.250 secrets únics i irrepetibles es procedirà al sorteig de l’ampolla de 11.250.

A més de participar en el sorteig, a través de la web els visitants i amants del vi poden estar al dia de tota la proposta de vins del celler, novetats i suggerències de Jean Leon.
 

També et pot interessar

Comentaris